Project Description

Utmaningen

Skapa en skalbar, modern plattform

När samarbetet startade stod We Select med ett litet utvecklingsteam, tidskrävande manuella processer och en rekryteringsplattform byggd på gammal teknik. Den stora utmaningen var att modernisera plattformen, förbättra användarupplevelsen samt skapa den nya portal som skulle garantera We Select platsen som ett HR tech-bolag i framkant – för sökande kandidater, för We Selects egna medarbetare samt för kunder ute efter ett smart rekryteringsverktyg och Employer Branding.

Lösningen

Waylights process från start till mål

Waylight bistod We Select strategiskt genom att rådge om de bästa lösningarna, sätta utvecklingsmål samt planera och driva projektet löpande. Ett nytt utvecklingsteam togs fram av Waylight med DevOps, backend-, frontend- och testutvecklare samt projektledare och produktägare. Med agil metodik och kostnadseffektiva resurser kunde We Select ta sin plattform till en helt ny nivå.

Resultatet

We Select nominerat till årets SaaS-företag

Talent Software, som We Selects plattform heter, erbjuder nu smartare rekrytering i ett nytt gränssnitt med automatiserade processer. Talent Software har gått från idé till den moderna plattform som kan kombinera datadriven Employer Branding, AI, jobbannonsering och automatisk kandidathantering. Bolaget har blivit nominerade till årets SaaS-företag 2020, vilket inte hade varit möjligt om man inte valt att bygga i molnet med modern teknik.

Introducerat i

5 st

nya länder